top of page

Vaccinatie

Vaccinatieschade – "kunnen absoluut niet zonder" – "doet meer slecht dan goed".

 

Als je een ziekte doormaakt, maak je antistoffen aan. En een geheugen, die een snellere respons van je immuunsysteem mogelijk maakt als dezelfde ziekteverwekker nogmaals aanklopt. Een ziekte doormaken is de beste manier om je immuunsysteem weerbaar te maken.


Maar ja, sommige ziektes zoals bijvoorbeeld polio of gele koorts wil je niet, en als je deze ziekte met een vaccinatie kunt voorkomen.. Hier mag iedereen zijn eigen keuze in maken, vaccineren of niet.

Feit is dat er met de vaccinatie schadelijke stoffen mee-geënt worden zoals formaldehyde, kwik, aluminium, dierlijke cellen vanuit de kweekmethode en zoetstoffen als sorbitol en sucrose. 

Het zijn juist de kleinsten die bij hun entree in deze wereld direct met deze verstorende stoffen geconfronteerd worden terwijl het immuunsysteem nog niet ontwikkeld is. Ook volwassenen kunnen vaccinatieschade oplopen.

Reacties op vaccinaties zijn bijvoorbeeld het ontwikkelen van allergieën, eczeem, astma, of zelfs autisme.

De Chiren is in staat om de schadelijke bij-stoffen, die zich tot op hoge leeftijd in het lichaam bevinden, te ontstoren en te neutraliseren. Wanneer deze aanwezig zijn, kan behandeld worden en zullen ‘bijwerkingen’, die vaak zo onbegrepen zijn, worden aangepakt en kunnen de reacties op de (dan geneutraliseerde) stoffen verdwijnen.

 

bottom of page