top of page

Giftige stoffen

Ons immuunsysteem wordt verzwakt door de blootstelling aan giftige stoffen zoals pesticides, zware metalen, medicijnen, toevoegingen in ons eten. We kunnen er niet om heen dat we dagelijks worden blootgesteld aan allerlei verstorende factoren die invloed hebben op onze gezondheid.

We krijgen ze binnen door het aan te raken, via de lucht, via ons eten. Als het goed is worden deze stoffen door je lichaam als ongewenst herkend en uitgescheiden.

 

Als ons systeem hapert, krijgen we een opeenstapeling van giftige stoffen en/of zware metalen en alle vage gezondheidsklachten die daar bij horen. Het is de vraag of de klachten überhaupt nog gerelateerd kunnen worden aan een blootstelling aan een specifieke gevaarlijke stof.

M.b.v. de fotonenbehandeling kunnen de stoffen die ons immuunsysteem belasten, worden herkend en geneutraliseerd, waardoor het zijn bindende eigenschappen verliest en ons lichaam dezestof kan uitscheiden.

 

Het lijkt er op dat niet elke gifstof specifiek aangepakt hoeft te worden -> wanneer de ontgifting door ons systeem weer is opgepakt dan zal het lichaam allerlei ook andere opgeslagen gifstoffen gaan ontgiften.

 

Toxic Container_edited.jpg
bottom of page